• Tel: +355 4 24 67 003
  • Rruga Tish Daia, kompleksi Kika 2, Tirane
  • E hene - E premte: 09:00 - 17:00

Departamenti i Laboratorit

Ne laboratorin tone merr sherbim kushdo qe kerkon sherbimet e analizave te sakta dhe korrekte, me pajisje dhe teknologji nga prodhuesit lider ne fushen e analitikes laboratorike humane.

Kujdesin dhe dashurine per pacientin ne nuk e shprehim vetem duke dhene pergjigje te sakta dhe ne kohe te shpejte, por edhe duke e ofruar sherbimin cilesor me cmimin me te mire.

Eksperienca jone na jep siguri tek hapat inovativ si dhe tek sherbimet qe ofrojme prej vitesh. Analizat e ndryshme qe kryhen ne laborator jane vendimtare ne:

  • Vendosjen e diagnozes perfundimtare dhe/ose diagnozes diferenciale
  • Percaktimin e llojit dhe/ose dozes se mjekimit
  • Kontrollin periodik te nje patologjie te caktuar
  • Kontrollin rutine te pacienteve
about
15

vite eksperience

26

antare stafi

19

pajisje mjekesore

Kush jane testet mjekesore qe mund te kryejne pacientet ne kabinetin e laboratorit ALBID Cardio?

Laboratori ofron kryerjen e testeve te meposhtme:

Ne jemi profesionist te dedikuar ne ofrimin e sherbimeve mjekesore.

brand