• Tel: +355 4 24 67 003
  • Rruga Tish Daia, kompleksi Kika 2, Tirane
  • E hene - E premte: 09:00 - 17:00

Departamenti i Kardiologjise

Mjeket specialist te kabinetit ALBID Cardio jane mjeke te njohur dhe te respektuar per sukseset e tyre ne diagnostikimin dhe trajtimin e semundjeve kardiovaskulare ne republiken e Shqiperise.

Kardiologet e klinikes ALBID Cardio jane te perkushtuar ne ofrimin e sherbimeve me te reja me opsionet me pak invazive, duke kryer:

  • Ekzaminime klinike
  • Ekzaminime instrumentale
  • Ekzaminime laboratorike
  • Ndjekje te trajtimit mjekesor
about
15

vite eksperience

26

antare stafi

19

pajisje mjekesore

Perse pacientet zgjedhin kabinetin e kardiologjise ALBID Cardio?

Kur zemra juaj ka nevoje per kujdes, ju keni nevoje per specialiste tek te cilet mund te besoni.

about

Ne jemi profesionist te dedikuar ne ofrimin e sherbimeve mjekesore.

brand